Voor eigenzinnige denkers en kleurrijke voelers

Voor eigenzinnige denkers en kleurrijke voelers

Kristalhelder Jongerengesprek

Er gaat waarschijnlijk heel wat in je om. Veel meer dan anderen van je weten. Wanneer je je erg bewust* bent van jezelf en de wereld om je heen, kan het soms best vol zijn in je hoofd. Er is immers veel om over na te denken en na te voelen.

Vaak weet je daar prima jouw weg in te vinden. Zeker als je mensen om je heen hebt bij wie je je gehoord en begrepen voelt. Maar soms kan het juist voor jou, als ‘bewuste jongere’**, fijn zijn om eens met iemand anders te praten. Iemand van buiten je directe kring, die gewoon eens naar je luistert.

Omdat je met zoveel kleine en grote dingen rondloopt. Je leven op school, de mensen om je heen, je studie- of andere toekomstplannen, je stemmingen, grote wereldse vraagstukken, het leven in het algemeen, etcetera, etcetera, etcetera.

Misschien gaat het om duizend kleine dingen, misschien is het één groot ding. Misschien weet je zelf niet eens precies wat het is, omdat je de rode draad nog niet gevonden hebt. Wat je precies nodig hebt, is je misschien ook nog een raadsel.

Voor al deze kwesties is een Kristalhelder Gesprek heel geschikt. Omdat zo’n gesprek laagdrempelig is. Je hoeft niet meteen begeleid of getherapeutiseerd of gediagnosticeerd te worden. Het is gewoon een gesprek. Op jouw tempo, op jouw manier. Zonder druk, zonder Moeten, zonder verwachting.

Klaar.

Wat je krijgt? Een luisterend oor, een open hart, een begripvolle geest. Iemand die snapt hoe zo’n vol hoofd werkt en, als je dat wilt, met je tot de kern kan komen. Zo’n gesprek biedt je de ruimte die jij nodig hebt, zodat je daarna weer verder kunt.

* Ik vind het niet zo belangrijk welk label je opgeplakt hebt (gekregen). Misschien herken je jezelf in termen als ‘hoogbewust’, ‘hoogbegaafd’, ‘hoogsensitief’, ‘hooggevoelig’ of gewoon: een eigenzinnige denker en/of een kleurrijke voeler. Als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen, laat de term je dan niet weerhouden contact op te nemen.

** Ben je tussen de 13 en de 23 jaar? Dan is het Kristalhelder Jongerengesprek voor jou bedoeld. Ben je jonger of juist ouder? Kijk dan even bij Kristalhelder Kindergesprek of Kristalhelder Oudergesprek.

Praktische informatie

Voor een Kristalhelder Jongerengesprek vraag ik 25 euro voor een halfuur en 37 euro voor 45 minuten. Locatie (in Apeldoorn) stemmen we samen af.

Is een incidenteel Kristalhelder Gesprek niet voldoende voor je? Dan kijken we samen naar een passende oplossing voor jouw situatie.